08 - 511 800 73 info@activegym.se

Om oss

Om oss

Om Active Gym

Active Gym i ny regi sedan 2018 ligger mitt i Vallentuna Centrum och är ett lite mindre gym med ett desto större hjärta! I en hemtrevlig och familjär miljö erbjuder vi en bred kompetens, stor och samlad erfarenhet tillsammans med ett personligt bemötande.

Vårt mål är att kunna erbjuda ett helhetstänk kring hälsa. 

Vi finns på 3 plan med maskinpark, fria vikter och gruppträning. Vi har även massör och PT på plats Måndag – Torsdag som finns tillgänglig för bokning.

N

Träning för alla – Både Gym och Gruppträning

N

Personlig Träning

N

Massage

N

Hälsotester

N

Företagslösningar

N

Friskvård

 

 

Om oss

Träning för alla

På Active Gym erbjuder vi träning  för alla, oavsett nivå. Utifrån ditt utgångsläge du har idag guidar vi dig vidare mot nästa steg för att du ska utvecklas och nå dina mål. Vi erbjuder FaR  (fysisk aktivitet på recept), Personlig Träning, Gruppträning, Kostrådgivning, Massage, Hälsocoaching och mycket mer! Läs gärna mer under flikarna ”utbud”, ”gruppträning”

Om oss

Individanpassad träning

För oss är det viktigt att du som kund eller patient får önskade resultat av dina ansträngningar. På Activegym har vi engagemang, kunskap och lång erfarenhet vilket gör att vi kan hjälpa dig oavsett vad du har för mål. Eftersom vi ser till helheten och lägger stor vikt vid att lära känna dig och  dina behov har vi möjlighet att hjälpa dig på flera plan. Hos oss är all träning anpassad efter individen – här existerar inga färdiga program!

Om oss

Företagslösningar

Träna med ditt företag.

Det finns många fördelar med att ha en aktiv vardag, inte minst om man under arbetstid jobbar en stor del stillasittande, kanske framför en dator? Eller varför inte träna tillsammans för gemenskapens skull och ha kul tillsammans!

Vi jobbar för att hitta lösningar och skapa friskare arbetsplatser.

 

 

Massage till ditt företag.

 Både för en aktiv och en stillasittande arbetsdag är massage en perfekt förmån. Sitter du still och känner dig trött/stel i rygg, axlar och nacke så kan en massage lätta på bördan och få dig att slappna av. Eller är du väldigt aktiv under din arbetsdag så kan en massage hjälpa till att ge avslappning till musklerna och kroppen. Massagen reducerar stressnivån på arbetsplatsen som i sin tur ökar effektiviteten hos den anställde.

 

Prata med oss för att hitta ett upplägg som passar just ert företag!

Vi kommer till er eller så kommer ni till oss, för en så smidig planering som möjligt.

Om oss

Friskvård

På Active Gym är vi väl medvetna om vikten av friskvård. Därför samarbetar vi med Wellnet, Actiway och Min Friskvård (ePassi), för att ge möjlighet till träning och massage för friskvårdskunder från företag och kommunanställda.

Reception på plan 2, Välkommen upp till oss!

Active Gym

Centrumpassagen 10, 2tr. (Hiss finns)
186 31 Vallentuna

 

Kontakt

Telefon: 08-511 800 73

 Mail: info@activegym.se