08 - 511 800 73 info@activegym.se

VÅRT UTBUD

FaR – Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på recept är ett 3-månaders upplägg med syfte att lägga en grund för fortsatt hållbar träning och god hälsa.

Vem kan få ett FaR, fysisk aktivitet på recept och av vem?
Fysisk aktivitet på recept kan skrivas ut av din läkare, sjuksköterska eller fysioterapeut. FaR riktar sig till dig som behöver komma igång med motion för att förbättra ditt hälsotillstånd. Receptet kan endast användas en gång per person.

Vad erbjuds du som FaR-deltagare?
Som Far-deltagare får du som start en individuell konsultation med en av våra FaR-ledare och  ett skräddarsytt träningsschema.
Andra månaden har du en ytterligare träff och tredje månaden utvärderar vi, och sätter upp nya mål för din fortsatta träning.

Under hela FAR-perioden har du kontinuerlig kontakt med din FaR-ledare. Du får träna obegränsat i träningsanläggningen samt delta på alla gruppass, förutsatt att du bokat dig in dig på passet. Syftet är att bygga ett gott och hållbart samarbete med god träning och en fortsatt optimal hälsa. 

Vad förväntas av dig?
Då du är med i FaR så bör du träna regelbundet hos oss två till tre gånger i veckan och du är skyldig att avboka 2 h innan inbokat gruppass samt 4 h innan inbokad tid med din FaR-ledare. I annat fall sker en debitering.

Pris: 1300:-

Efter avslutad FaR-period erbjuder vi 20% rabatt på ditt årskort.

Fysisk aktivitet på Recept

Active Gym

Centrumpassagen 10, 2tr. (Hiss finns)
186 31 Vallentuna

 

Kontakt

Telefon:

08-511 800 73

Mail: info@activegym.se

Fysisk aktivitet på Recept