08 - 511 800 73 info@activegym.se

VÅRT UTBUD

VÅRT GYM

 

 På Active Gym kan du träna på 3 plan.

På plan 1 finns vår passlokal och herrarnas omklädningsrum. Passlokalen är utrustad med mängder av redskap såsom chinsräcke, boxsäck, kettlebells, slamballs, stänger, step-brädor, TRX-band, fria vikter m.m.. När lokalen inte används för schemalagda pass är du välkommen in – antingen tillsammans med Din Personliga Tränare eller på egen hand.

På plan 2 finner du, förutom receptionen och damernas omklädningsrum, vår maskinpark med träningsmaskiner för hela kroppen, konditionsmaskinerna Crosstrainer, Roddmaskin, SkiErg, Cykel. Här hittar du även redskap som balansbollar, hantlar, kettlebells, gummiband och vibrationsplatta. På den här våningen har du alltid möjlighet under bemannade tider att fråga någon ur personalen om hjälp om det skulle behövas.

På plan 3 hittar du vårt friviktsgym med skivstänger, hantlar och kabelmaskin samt konditionsmaskiner som löpband och crosstrainer. Friviktsgymmet vänder sig i första hand till dig som tränat ett tag och klarar dig på egen hand. Tveka inte att ta kontakt med Personlig Tränare för att få ett individuellt program eller lära dig mer om träning med fria vikter.

Active Gym

Centrumpassagen 10, 2tr. (Hiss finns)
186 31 Vallentuna

 

Kontakt

Telefon:

08-511 800 73

Mail: info@activegym.se

Fysisk aktivitet på Recept